Alla inlägg av Håkan

Höstens aktiviteter

Vi börjar så smått fylla på aktiviteter för hösten. Tyvärr blir det lite skralt på grund av corona-läget. Och med en tår i ögat måste vi meddela att en av årets höjdpunkter, veteranplöjningen i Valsta, måste ställas in.

Men – ta dig en tur med traktorn i alla fall! Den smittar inte med virus i alla fall. Möjligen får du lite oljestänk på dig…

Slåttern klar

Slåtterdagen avklarades i nära 30 graders värme. Tack, de få som vågade sig till Lännäs! Vi fuskade lite och tog hjälp av modernare maskiner eftersom vi har kvar en del hö i småbal sedan i fjol. Bilder finns här.

Rune Berglind fick äntligen sitt diplom för Spaken som han tilldelades vid höstfesten i fjol.

Ordförandens ord

Hej på er. Vill först och främst önska en trevlig midsommar. Året är ju inte riktigt likt andra år gällande våra evenemang. Vi vet ju inte riktigt än vad för restriktioner som kommer att gälla så vi följer självklart alla regler som gäller nu. Vill gärna slå ett slag för små trevliga traktorutflykter i närområdet där man bor. Styrelsen kommer att träffas under juli månad och planera för resten av året. Detta året kommer nog att bli ett mellanår i föreningens historia. Många frågar om plöjningarna i september. Personligen är jag tveksam även om restriktionerna lättar. Men som sagt, vi vet mer längre fram hur vi kommer att hantera dessa arrangemang. Har ni funderingar… hör av er till oss i styrelsen. Ha det så gott alla.

Hälsningar Bengt 

Hö till salu

Vi har kvar hö från i fjol som nu finns till salu. Löspressat i buntar om 6 kilo, 2,75 kr per kilo. Hör av dig till Rune Berglind, tel 070-7307210 om du är intresserad!