Alla inlägg av Håkan

Våren närmar sig

Nu finns ett datum för årsmöte! Skriftlig kallelse kommer i ett utskick med inbetalningskort som snart ligger i din brevlåda.

Vi har även uppdaterat med årsmötesprotokoll och verksamhetsberättelse för 2020 som finns här.

Stillsam vår

Med tanke på Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi beslutat att ställa in den planerade grillningen i Sandvad i februari. Vi får pyssla med traktorerna på egen hand i stället.

Årsmötet skjuter vi också på, till maj när vi kan vara ute och lättare hålla avstånd. Förhoppningsvis har restriktionerna lättat lite då också.

Höstens aktiviteter

Vi börjar så smått fylla på aktiviteter för hösten. Tyvärr blir det lite skralt på grund av corona-läget. Och med en tår i ögat måste vi meddela att en av årets höjdpunkter, veteranplöjningen i Valsta, måste ställas in.

Men – ta dig en tur med traktorn i alla fall! Den smittar inte med virus i alla fall. Möjligen får du lite oljestänk på dig…

Slåttern klar

Slåtterdagen avklarades i nära 30 graders värme. Tack, de få som vågade sig till Lännäs! Vi fuskade lite och tog hjälp av modernare maskiner eftersom vi har kvar en del hö i småbal sedan i fjol. Bilder finns här.

Rune Berglind fick äntligen sitt diplom för Spaken som han tilldelades vid höstfesten i fjol.

Ordförandens ord

Hej på er. Vill först och främst önska en trevlig midsommar. Året är ju inte riktigt likt andra år gällande våra evenemang. Vi vet ju inte riktigt än vad för restriktioner som kommer att gälla så vi följer självklart alla regler som gäller nu. Vill gärna slå ett slag för små trevliga traktorutflykter i närområdet där man bor. Styrelsen kommer att träffas under juli månad och planera för resten av året. Detta året kommer nog att bli ett mellanår i föreningens historia. Många frågar om plöjningarna i september. Personligen är jag tveksam även om restriktionerna lättar. Men som sagt, vi vet mer längre fram hur vi kommer att hantera dessa arrangemang. Har ni funderingar… hör av er till oss i styrelsen. Ha det så gott alla.

Hälsningar Bengt