månadsarkiv: april 2020

Ordföranden har ordet

Hoppas ni alla mår bra i dessa tider. Som ni säkert märker så ställs många evenemang in och vi är inget undantag. Vi följer de riktlinjer som finns. I söndags hade vi vårsådd hos Rune och det fungerade utmärkt på alla sätt, tack Rune för en väl genomförd dag! Våra caféer får vänta ett tag till, men små utflykter med traktorer kan mycket väl genomföras om alla ansvarar för sitt.

Medlemsblad och medlemskort får vänta ett tag till, likaså styrelsemöte. Ni som vill prata med oss i styrelsen så ring eller använd mail. Om du behöver ditt medlemskort får du höra av dig till kassören.

Även om aktiviteterna står lite still så måste vi ändå jobba framåt. Följ noga hemsidan och Facebook för att se den senaste uppdateringen.

Vi ser fram emot ett ljusare läge där vi kan börja träffas igen. Allt gott, Bengt

Vårsådden framflyttad

Med förhoppning om att få lite varmare och skönare väder skjuter vi på vårsådden en dryg vecka och siktar på söndag 26 april i stället.

Fortfarande gäller att var och en tar med eget fika. Väl mött!

Programmet framöver

På grund av coronaläget tvingas vi ställa in även april månads (29/4) onsdagscafé.

Däremot kör vi vårsådden, den måste göras hur som helst, fortfarande planerad till 18 april. Då gäller: alla tar med eget fika. Håll avstånd. Är du sjuk: stanna hemma.