Kategoriarkiv: Okategoriserade

Ordförandens ord

Hej på er. Vill först och främst önska en trevlig midsommar. Året är ju inte riktigt likt andra år gällande våra evenemang. Vi vet ju inte riktigt än vad för restriktioner som kommer att gälla så vi följer självklart alla regler som gäller nu. Vill gärna slå ett slag för små trevliga traktorutflykter i närområdet där man bor. Styrelsen kommer att träffas under juli månad och planera för resten av året. Detta året kommer nog att bli ett mellanår i föreningens historia. Många frågar om plöjningarna i september. Personligen är jag tveksam även om restriktionerna lättar. Men som sagt, vi vet mer längre fram hur vi kommer att hantera dessa arrangemang. Har ni funderingar… hör av er till oss i styrelsen. Ha det så gott alla.

Hälsningar Bengt 

Hö till salu

Vi har kvar hö från i fjol som nu finns till salu. Löspressat i buntar om 6 kilo, 2,75 kr per kilo. Hör av dig till Rune Berglind, tel 070-7307210 om du är intresserad!

Ordföranden har ordet

Hoppas ni alla mår bra i dessa tider. Som ni säkert märker så ställs många evenemang in och vi är inget undantag. Vi följer de riktlinjer som finns. I söndags hade vi vårsådd hos Rune och det fungerade utmärkt på alla sätt, tack Rune för en väl genomförd dag! Våra caféer får vänta ett tag till, men små utflykter med traktorer kan mycket väl genomföras om alla ansvarar för sitt.

Medlemsblad och medlemskort får vänta ett tag till, likaså styrelsemöte. Ni som vill prata med oss i styrelsen så ring eller använd mail. Om du behöver ditt medlemskort får du höra av dig till kassören.

Även om aktiviteterna står lite still så måste vi ändå jobba framåt. Följ noga hemsidan och Facebook för att se den senaste uppdateringen.

Vi ser fram emot ett ljusare läge där vi kan börja träffas igen. Allt gott, Bengt