Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

april 2019

Onsdagscafé Sandvad

24 april kl 18:00 - 21:00
Sandvads sportstuga Sverige + Google Map

Vi samlas för gemensam fika och traktorsnack i Sandvads sportstuga i Kilsmo. Obligatorisk anmälan senast tisdag kväll kl 18.00 till Siw Andersson, tel 0766-454295 eller Kerstin Eriksson, tel 0761-080428.

Mer information »

Vårsådd i Lännäs

28 april kl 10:00
Lännäs Odensbacken, Sverige + Google Map

Rune Berglind ordnar sådag med harv, såmaskin, vält och diverse andra redskap. Fika serveras. Väderberoende, kan ändras med kort varsel. Kolla hemsidan och/eller Facebook.

Mer information »

maj 2019

Veterantraktorträff i Vretstorpsparken

4 maj kl 11:00 - 15:00
Vretstorpsparken Sverige + Google Map

Vretstorps traktorveteraner ordnar traktorträff. Alla är välkomna att komma hit och visa upp sin traktor, eller bara komma och titta och känna nostalgin flöda. Kl 14.00 kör vi en sväng i byn. Maskinvisning, underhållning. Fri entré, fikaservering, korv, lotter mm. Kontakt: Kent Öhlin, tel 0739-122021.

Mer information »

Hjälmargårdens veteranfordonsdag

25 maj kl 11:00 - 15:00
Hjälmargården Sverige + Google Map

Vi är inbjudna att deltaga vid Hjälmargårdens veteranfordonsdag. Ta med din traktor och kom dit. Vid frågor kontakta Per Lardenäs.

Mer information »

Utställning i Torsborg, Stora Mellösa

29 maj kl 18:00
Torsborg Sverige + Google Map

Sista onsdagen i maj är det tradition att karossbyggare Ingemar Edlund samlar fordon av olika slag till en trevlig fest utanför Missionskyrkan i Torsborg. Bilar, veterantraktorer, lastbilar, motorcyklar, mopeder mm träffas och vi "pratar" fordon. Kontakt: Lars Berglind.

Mer information »

juni 2019

Classic Motor Festival

1 juni kl 10:00 - 16:00
Ånnaboda Sverige + Google Map

Classic Motor Festival i Ånnaboda, stor folkfest med massor av bilar och traktorer. I år fyller tidningen Classic Motor 50 år, så festivalen blir mer omfångsrik än vanligt. Se länk här. Vi ansvarar som vanligt för traktorutställningen och transport av besökare till och från parkeringen. Vi kommer också att köra besökare inne på området. Det uppskattas också om vi ställer ut traktorer. Kontakt: Börje Andersson.

Mer information »

Traktorutflykt kring Vingåker

9 juni kl 10:00
B Jacobssons Smides & Motor Sverige + Google Map

Traktorutflykt kring Vingåker. Samling på parkeringen vid Jacobssons smide. Kontakt: Sven Carlsson.

Mer information »

UllerMuller

29 juni kl 10:00
Ullergården Ullersäter, Sverige + Google Map

UllerMuller är tillbaka även 2019! Det blir marknad och traktorträff i Ullersätter mellan Frövi och Fellingsbro. Programmet uppdateras löpande på hemsidan. Nytt i år är att det blir helikopterflygning. Besökare med veteranfordon får VIP-parkering.

Mer information »

Slåtterdag i Lännäs

29 juni kl 10:00 - 16:00
Lännäs Odensbacken, Sverige + Google Map

Nu är det dags för slåtter i Lännäs. Det är en hel del hö som skall tas om hand, så alla händer är välkomna. Vi ordnar fikat. Aktiviteten är väderberoende och datum kan komma att ändras. Kontakt: Rune Berglind

Mer information »

juli 2019

Tredagarsresa med traktor

5 juli - 7 juli

Vi undersöker om det finns intresse för en traktorresa. Har man inte  möjlighet att vara med hela resan så kan man delta i delar av den. Vid intresse och frågor: kontakta Mats Björkström snarast!

Mer information »
+ Exportera evenemang